Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 11:06

Απονομή Βραβείων Οργανοληπτικής Αξιολόγησης MEAT DAYS 2013

2η οργανοληπτική αξιολόγηση MEAT DAYS

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!

 Ο κ. Μάνος Γεωργουλάκης (μέλος των διοργανωτών της «MEAT DAYS 2014») βρέθηκε στο περίπτερό μας για την απονομή των βραβείων που κέρδισαν τα προϊόντα μας στην οργανοληπτική αξιολόγηση που έλαβε χώρα στην περσινή ομώνυμη διοργάνωση. Ο Δημήτρης Μουτεβελής, άξιος συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης, ήταν εκεί για να παραλάβει τα βραβεία και να δεκτεί τα συγχαρητήρια για την μοναδική προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια!

Με ΧΡΥΣΟ βραβείο ποιότητας βραβεύτηκαν το λουκάνικο ΚΟΖΑΚΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ και το ΤΥΡΟΚΟΖΑΚΙΚΟ ΚΑΝΠΙΣΤΟ, με ΑΡΓΥΡΟ το λουκάνικο τ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, το τ. ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ και το BRATWURST ενώ με ΧΑΛΚΙΝΟ βραβεύτηκαν το λουκάνικο ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ και οι ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ.

 

   Δ. Μουτεβελής: «Τα βραβεία αυτά δικαιώνουν την επιμονή μας στην ποιότητα και στις εκλεκτές πρώτες ύλες. Μας δίνουν την ώθηση να κρατάμε ψηλά τον πήχη, απέναντι φυσικά και στις απαιτήσεις των καταναλωτών μας!»

Διαβάστηκε 1674 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 14:58

Τα προϊόντα μας

  • a la... ελληνικά Χειροποίητα Λουκάνικα
    Mε οδηγό την ελληνική παράδοση, ο Δημήτρης Μουτεβελής δημιούργησε το λουκάνικο «a la... ελληνικά». Το χειροποίητο λουκάνικο με φέτα, ρίγανη και λιαστή τομάτα που θα αλλάξει την όψη του κλασσικού! Πικάντικη βαρελίσια φέτα (Π.Ο.Π.), φρεσκοτριμμένη ρίγανη, και λιαστή τομάτα Κυπαρισσίας…