Λουκάνικα Τζουμαγιάς με αυγά, μανιτάρια και σχοινόπρασο

Ποιος είπε ότι το νόστιμο φαγητό χρειάζεται κόπο;; Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή που σας λύνει τα χέρια!

από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου

 

 

  

 

Υλικά

2 αυγά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2λουκάνικα Τζουμαγιάς Μουτεβελής
4 brownμανιτάρια
2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένοπιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα λουκάνικα Τζουμαγιάς Μουτεβελής σε λεπτές φέτες και τα brownμανιτάρια σε τέταρτα.
Τοποθετείτε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε για 1-2 λεπτά τα λουκάνικα Τζουμαγιάς, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να αφήσουν τα λιπαρά τους και προσθέτετε τα brownμανιτάρια.
Συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά να πάρουν χρώμα και τα μανιτάρια, χαμηλώνετε την φωτιά και προσθέτετε τα αυγά.
Αφήνετε τα αυγά να σιγοψηθούν, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όταν τα αυγά είναι έτοιμα, αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά, πασπαλίζετε με το σχοινόπρασο και σερβίρετε.

Τα προϊόντα μας

  • a la... ελληνικά Χειροποίητα Λουκάνικα
    Mε οδηγό την ελληνική παράδοση, ο Δημήτρης Μουτεβελής δημιούργησε το λουκάνικο «a la... ελληνικά». Το χειροποίητο λουκάνικο με φέτα, ρίγανη και λιαστή τομάτα που θα αλλάξει την όψη του κλασσικού! Πικάντικη βαρελίσια φέτα (Π.Ο.Π.), φρεσκοτριμμένη ρίγανη, και λιαστή τομάτα Κυπαρισσίας…