Λουκανικοπιτάκια με λουκάνικα a la ελληνικά

Εύκολα λουκανικοπιτάκια που σας λύνουν τα χέρια! Μία γρήγορη συνταγή για να σερβίρετε τους καλεσμένους σας και να συνοδεύσετε το κρασί σας!

από τον σεφ Άκη Πετρετζίκη

 

 

 

 

Υλικά

1 συσκευασία Χωριάτικα λουκάνικα «Μουτεβελής» ''a la ελληνικά'' με φέτα & λιαστή τομάτα
1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
200 γρ. γραβιέρα
Κέτσαπ
Ρίγανη
Πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λουκάνικα σε μικρά κομμάτια (ροδέλες) και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Κόβουμε τη ζύμη σε 9 τετράγωνα κομμάτια. Σε κάθε κομμάτι ζύμης ρίχνουμε κέτσαπ και την απλώνουμε. Προσθέτουμε φρέσκια ρίγανη, πιπέρι και από πάνω βάζουμε τα λουκάνικα. Πασπαλίζουμε με τυρί και κλείνουμε, ενώνοντας τις γωνίες του φύλλου. Ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα στους 190 για 20-25'.

ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 214

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: 'Ακης Πετρετζίκης
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Παραγωγή: MEGA

Τα προϊόντα μας

  • a la... ελληνικά Χειροποίητα Λουκάνικα
    Mε οδηγό την ελληνική παράδοση, ο Δημήτρης Μουτεβελής δημιούργησε το λουκάνικο «a la... ελληνικά». Το χειροποίητο λουκάνικο με φέτα, ρίγανη και λιαστή τομάτα που θα αλλάξει την όψη του κλασσικού! Πικάντικη βαρελίσια φέτα (Π.Ο.Π.), φρεσκοτριμμένη ρίγανη, και λιαστή τομάτα Κυπαρισσίας…